ERNA ÓMARSDÓTTIR & VALDIMAR JÓHANNSSON (IS)/ LAZYBLOOD

14.10., 22:30h @ Galerija SC

Islandski bend Lazyblood duet je Valdimara Jóhannssona i Erne Ómarsdóttir. Žanrovski su hibrid: elektronska metal opera s kazališnim i fizičkim elementima, te mrvicom diska i inovativnog headbanginga. Baš svi članovi publike otići će kući s osmijehom na svojim licima i toplinom u svojim srcima. Ovo iskustvo moglo bi vam spasiti život…

Koncept, glazba, tekstovi: Erna Ómarsdóttir i Valdimar Jóhannsson 
Zvuk: Lieven Dousselaere 
Produkcija i distribucija: Esther Welger – Barboza 

Gostovanje Erne Ómarsdóttir i Valdimara Jóhannssona realizira se su sklopu projekta apap-Performing Europe 2020. sufinanciranog sredstvima programa Europske Unije Kreativan Europa.

Lazyblood

Lazyblood

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BIOGRAFIJA

Erna Ómarsdóttir diplomu je stekla u poznatoj školi za suvremeni ples PARTS. Jedna je od osnivačica kolektiva EKKI iz Reykjavika i kolektiva PONI iz Bruxellesa. Zadnjih nekoliko godina stvara isključivo svoje radove i s njima gostuje na inozemnim festivalima.

Valdimar Jóhannsson školovani je glazbenik s diplomom ton majstora (SAE Institut u Bruxellesu). Osnivač je Shalala s Ernom Ómarsdóttir, za koju sklada glazbu i radi na njenim projektima od 2006. Osnivači su i zajedničkog benda Lazyblood.

Lazyblood Lazyblood

 

 

 

 

Ovo iskustvo moglo bi vam spasiti život.

2

5