Volontiraj na Ganzu uz bijesno dobru ekipu!

Voliš kazalište? Svijet se vrti oko njega i velikih životnih uloga u koje ulaziš svakog dana: od slučajnog/e prolaznika/ce do glavnog/e junaka/inje koji/a spašava dan? Želiš vidjeti kako nastaje kazališni festival i pridonijeti svojim radom i željom za učenjem? Želiš započeti svoj put u majstorije kazališnog svijeta i postati kotačić koji pokreće naš kazališni? Odlično, ti si naša buduća volonterka ili volonter!

Ovogodišnji Ganz održat će se od 13. do 16. listopada u Studentskom centru (ali, trebamo te i nešto ranije!), a njegov popratni program posvećen je nikad priznatoj stvaralačkoj muzi i inspiraciji – bijesu! Kroz ples, pokret, smijeh i glas, bijesom ćemo se baviti kao pozitivnom emocijom. Pripremili smo četverodnevnu kompilaciju besplatnih kazališnih i plesnih performansa, predstava, instalacija, umjetničkih radionica i beskompromisnih DJ večeri!

Sve što trebaš napraviti je poslati nam kratko motivacijsko pismo s osobnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, studij ili zanimanje, kontakt) do 29.9.2016. u ponoć na ganznovifestival@gmail.com i onda krećemo u ovogodišnju Ganz avanturu!

Voli vas bijesno dobar Ganz novi tim