Ganz novi dan Pobješnjelog Ganza!

Dragi naši Ganzstvenjaci i sveznalice oko ganz novih pitanja, stigao nam je i drugi dan Ganz novog festivala!

Dva su ključna pitanja na koja ćemo pokušati odgovoriti u našem Ganz laboratoriju: kako nam je bilo jučer i što vas sve čeka danas?

E pa idemo otpočetka!

Jučer smo gledali In the Shadow of the Waves francuskog sound-art dua Kristoff K.Roll o čijim siestama iz Parka Zrinjevac za Bilten pišu naši kritičari/ke Ivna Franić i Janko Heidl. O Blobu španjolske umjetnice Maríje Jerez raspisala se naša kritičarka Hana Sirovica. Molimo, bacite se na čitanje!

Danas vas na Ganzu očekuju redom: non-stop postav Black Yoga Screaming Chamber ili komora u kojoj se možete izvrištati do mile volje, siesta In the Shadow of the Waves u 17, 18:30 te 20h u Parku Zrinjevac, glazbeno plesnu premijeru Crisp & Wiget Rosalind Crisp i Boa Wigeta u 20h u Francuskom paviljonu, prezentacija Kabineta slasnih čuda Maríje Jerez u 21, 21:30 te 22h u Polukružnoj &TD-a, te koncert Lazyblood islanđana Erne Ómarsdóttir i Valdimara Jóhannssona u 22:30 u Galeriji SC. Ulaz na sve je besplatan.

O ulaznicama sve znate ali ne škodi ponoviti: ganz nove besplatne ulaznice možete preuzeti na dan izvedbi pojedine predstave i programa na blagajni Teatra &TD, Savska cesta 25, od 11h sve do početka predstave, po principu tko prvi, njegova ulaznica! Za instant ljekovite ple-snjake, koncert i instalacije nije potrebno preuzeti ulaznicu — samo se pojavite!

A za kraj večeri tu je DJ Miro Župa koji za vas od 22:30 pušta muziku u Atriju &TD-a.

Dobrodošli!