Posljednje druženje na Ganzu!

Dragi naši Ganzomani i Ganzomanke, kao što ste primijetili, ganzmanija se munjevito širi svekolikom javnošću, a nezaraženih je sve manje. Nakon puna tri dana bjesnila, nismo ni očekivali ništa drugo!

Prema zadnjim podacima, Ganz bjesnilo jučer je obuzelo sve one koji su ušli u Black Yoga Screaming Chamber, sve sudionike predstave #BuildingCoversationZAGREB2016, gledatelje predstave Riding on a Cloud, kao i gledatelje reprizne izvedbe glazbeno plesne predstave Crisp & Wiget. Ukratko – jučerašnji program bio je bijesno dobar!

Detaljnije dijagnoze u svojim ganz novim kritikama donose nam Hana Sirovica, Iva Lulić i Janko Heidl.

Maniju nastavljamo od 16h i projektom #BuildingConversationZAGREB2016 (slobodno se pridružite ekipi kod jumbosa na ulazu u SC, bit će i fine hrane!), premijerom plesne predstave  U očima, Roberte Milevoj, Zrinke Užbinec, Matije Ferlina & Bojana Gagića u 19:30 te dodatnom izvedbom u 21:30 u Francuskom paviljonu, predstavom Sluškinje Saše Božića u 20:30 u Teatru &TD, te projekcijom video rada Pixelated Revolution libanonskog umjetnika Rabiha Mrouéa u 22h u MM centru.

Svoje besplatne ulaznice možete podići na dan izvedbi pojedine predstave i programa na blagajni Teatra &TD, Savska cesta 25, od 11h sve do početka programa, po pravilu najbržeg prsta.

Za kraj cjelodnevne ganzmanične epizode, od 22:30 u Atriju &TD-a imate priliku zapjevati uz živi vokalno instrumentalni sastav Live band Karaoke!

F: Prati Fejs FE: Atendaj event