Radionica/ Erna Ómarsdóttir: METAL AEROBIK

15. 10., 16-19h @ Velika &TD

Metal aerobik izum je Shalala radionice. U njemu je negativna energija suprotstavljenja s ekstremno pozitivnom, gotovo lažnom energijom. Posuđuje od forme fitnessa ili aerobika, nešto je što većina ljudi prepoznaje i što je jednostavno za sve ljude koji se žele pridružiti. Ova dva ekstrema suprostavljaju se stalno kroz jednostavne korake i duboko disanje, ponavljanje i ekstremno jednostavne pokrete, disanje. Metal aerobik završava vrištanjem – što čini vaše iskustvo ekstremno oslobađajućim, barem na trenutak, i taj osjećaj traje kroz dan. S mrvicom boli u vratnim mišićima.

Usmjerit ćemo se na black yoga screaming vježbe, metal aerobik i druge neobične i oslobađajuće vježbe. Pozdravit ćemo svoje demone i promišljati drugačije načine njihova istjerivanja, osmisliti drugačiji ritual izlječenja kroz svakodnevne situacija poput čišćenja stana, ali kroz ritmičko vrištanje i headbanging. Svorit ćemo svoju privatnu i nevidljivu, gotovo u potpunosti od zvuka izoliranu black yoga screaming komoru, i vrištat ćemo zajedno od radosti, ljutnje, frustracije, da zaboravimo, da se napunimo energijom ili opustimo, izvrištat ćemo svoje probleme, vrištat ćemo i bez nekog posebnog razloga. Ovo iskustvo moglo bi vam spasiti život.

Prijave s kratkim motivacijskim pismom i osobnim podacima (ime, prezime, datum rođenja, zanimanje/studij, kontakt) šaljite na e-mail edukultura.sc@gmail.com do 12. 10. 2016. u ponoć. Sudjelovanje je besplatno, ali vas  nećemo odbiti vašu donaciju ukoliko nas odlučite podržati.

Financirano sredstvima europskog projekta apap –Performing Europe 2020 (apap – audience development project),
sufinancirano sredstvima programa Europske unije Kreativna Europa.

 

2

5