S Ganzom i Kritikazom do najbolje kritike!

Prsti ti gore od krize u koju si upao/la preko ljeta? Jedva čekaš opisati svijetu zašto moraju pogledati neku predstavu i kako je promijenila tvoj život? Pišeš brzo, kvalitetno i sažeto? Pa ti si onda sigurno naš novi/a, bijesno dobar/ra Ganz novi kritičar/ka.

Ove godine, Ganz se održava u svom pobješnjelom izdanju od 13-16. listopada u SC-u. Ulaz je besplatan, a fokus Ganza okrenut je prema kazalištu kao mehanizmu kojim se rješavamo bijesa, između ostaloga, i lomljenjem kritičarskih pera nad našim predstavama! Što tražimo od vas, naši budući kritičari i kritičarke? Vaše dvije objavljene ili neobjavljene kritike koje s dvije-tri rečenice o sebi trebate poslati na mail edukultura.sc@gmail.com do 1. listopada 2016. 

Kritike će biti honorirane, a objavit ćemo ih na internetskoj stranici festivala te u festivalskom Biltenu, koji ćete u trajanju festivala moći pronaći u Savskoj 25. U suradnji s internetskim portalom Kritikazom, koji objavljuje vijesti i kritike iz svijeta kazališnih i izvedbenih umjetnosti, najbolje kritike objavit ćemo na njihovoj internetskoj stranici. Juhu! Pratite Kritikaz na Facebooku, ako ne budete pisali za portal, sigurno ćete ga htjeti čitati :).

Financirano sredstvima europskog projekta apap –Performing Europe 2020 (apap -audience development project),
sufinancirano sredstvima programa Europske unije Kreativna Europa.
2
5