Skupljamo vaše snove, prijave u tijeku!

U POTRAZI ZA VAŠIM SNOVIMA

… za zvučnu biblioteku spavajućeg svijeta…

Francuski umjetnički duo Kristoff K.Roll (Carole Rieussec i J-Kristoff Camps) u sklopu svoje rezidencije i izvedbi od 10. do 14. listopada 2016. na Ganz novom festivalu u Zagrebu, pozivaju vas da zabilježite vaša sjećanja na snove, govoreći u njihov mikrofon. Priče će potom biti montirane, a zvuk prerađen. Svaki dah, svaki zvuk udaha i izdaha biti će istaknut.

Priča iz sna ono je što ostaje nakon buđenja, ili ono što traje kroz dane i noći, formirajući paralelan život… ostaci sna preobraženi govorom, sjećanjem i sadašnjošću.

Priča iz sna vrjednija je kada je puna detalja, kada ohrabruje druge da uđu u njezinu domenu, njezinu specifičnu konstrukciju, njezinu atmosferu. Priča iz sna evocira moguće svjetove, noć, tihe sate, drugi svijet koji nastanjujemo kao spavači.

Sakupljeni snovi moći će se preslušati tokom audio-govornih siesta U sjeni valova (A L’Ombre des Ondes) 13. i 14. listopada 2016. u okruženju svijeta zvukova osmišljenog u realnom vremenu u parku Zrinjevac. Također, bit će uskladišteni u zvučnoj biblioteci priča iz snova, koju su nakon svakog gostovanja sastavljali Kristoff K.Roll duo.

Kristoff K.Roll u procesu su skupljanja snova u vašoj blizini, kontaktirajte ih i dogovorite svoj termin za tonsko snimanje sna na ganznovifestival@gmail.com do 10. listopada 2016. u ponoć.

Rezidencija i izvedbe realiziraju se u partnerstvu s Francuskim institutom, projektom TransARTE i programom TEATROSKOP (www.institutfrancais.com).